Doneren

Wil je helpen?

Wil jij ook een bijdrage leveren aan de instandhouding van de Aziatische Olifant? Met de ontvangen giften en subsidies ondersteunt de stichting projecten en onderzoek naar de instandhouding van de Aziatische Olifant, zowel in het wild als in dierentuinen en draagt zij bij aan het oplossen van human-elephant conflicten in het wild.

Doneer dan op bankrekening NL17 ABNA 0597989540

t.a.v. Marjo Hoedemaker Elephant Foundation

ANBI RSIN nr.: 810248098

Lijfrenteschenking

Wil jij het MHEF voor een langere periode steunen? Dan kun je een donatie doen in de vorm van een lijfrenteschenking. Je doneert dan jaarlijks een bedrag voor tenminste vijf jaar. Daarmee steunt u het MHEF voor een langere periode en kunnen projecten langduriger gesteund worden, wat de kans op succes aanzienlijk vergroot.

Olifanten als erfgenaam

Olifanten kunnen onderdeel worden van uw testament. Met een legaat kun je een deel van je erfenis nalaten aan het MHEF en daarmee de olifanten een mooie toekomst geven. Het is ook mogelijk om het MHEF erfgenaam te maken in uw testament.

Kunst kopen!

In Dierenpark Amersfoort staan exclusieve Zimbabwaanse beelden te koop. 30% Van de opbrengst gaat naar het MHEF. Meer informatie en een overzicht van de beelden die nog te koop zijn, vind je .

Beeldjes doneren

Heb je beeldjes van olifanten over en wil je bijdragen aan het MHEF? Of een hele verzameling van olifanten beeldjes waar die je niet langer wilt houden, maar wel graag een goede bestemming zoekt? Doneer ze dan aan het MHEF. Het MHEF organiseert een olifantenmarkt waar deze beelden en collecties worden verkocht. De opbrengst hiervan gaat naar projecten die de echte olifanten steunen. Zo steun je de Aziatische olifanten in het wild met je olifanten beeldjes.

*projecten*

Olifantenmarkt in Dierenpark Amersfoort die o.a. in 2021 bijna € 5000 heeft opgebracht. Dit geld was bestemd voor het onderzoek naar het Herpes virus door de UU.