Wie is Killer?

Killer is een keihard werkende herdershond met een speciale neus voor stropers in het beroemde Krugerpark. Hij speurt in het Zuid-Afrikaanse Krugerpark naar neushoornstropers. De afgelopen jaren heeft Killer zeker 115 jagers betrapt. Van zijn naam schrik je misschien een beetje. Maar vergis je niet, de herdershond Killer – zijn naam betekent ‘Moordenaar’ – is een heuse held. Hij is een keihard werkende herdershond met een speciale neus voor stropers in het beroemde Krugerpark. Hij speurt in het Zuid-Afrikaanse Krugerpark naar neushoornstropers. De afgelopen jaren heeft Killer zeker 115 jagers betrapt. Zo helpt hij bij het opsporen van die stropers, die op neushoorns en olifanten jagen. Deze stropers doden de neushoorn en de olifant alleen maar voor hun hoorn en ivoor. Eerst doden zij de dieren en dan zagen zij de hoorn van de neushoorn af en de ivoren slagtanden van de olifanten. Hiervoor krijgen deze boeven heel veel geld. Killer zorgt er dus met zijn baasje voor dat er minder neushoorns en olifanten gedood worden en dat de stropers gevangen en gestraft worden.

Wat kun jij doen om Killer te helpen met zijn dappere werk?

Op de site van KidsWeek lees je alles over de verkiezing van het Dier van het Jaar. Op Dier van het Jaar kun je stemmen op Killer. Waarom is dit belangrijk? Olifanten en neushoorns worden door de stropers ernstig bedreigd met uitsterven en kunnen alleen blijven leven als de stroperij wordt gestopt. De dappere herdershond is onmisbaar in deze strijd. Stem dus op Killer. Wanneer jij op Killer stemt en hij krijgt zoveel stemmen dat Killer Kidsweek Dier van het Jaar wordt, dan krijgt de Marjo Hoedemaker Elephant Foundation geld om de neushoorns en de olifanten te beschermen. Zodat de neushoorns en de olifanten in het wild blijven leven en ook kinderen in de toekomst nog neushoorns en olifanten in het wild kunnen zien!

Wordt Killer in Kidsweek het Dier van het Jaar 2016?

Killer is een keihard werkende herdershond met een speciale neus voor stropers in het beroemde Krugerpark. Hij speurt in het Zuid-Afrikaanse Krugerpark naar neushoornstropers. De afgelopen jaren heeft Killer zeker 115 jagers betrapt.Over een paar weken wordt bekend gemaakt wie Dier van het Jaar 2016 wordt. Je kunt dus stemmen op www.diervanhetjaar.nl! Maar wat weet jij eigenlijk van de genomineerden van dit jaar? En van de eerdere winnaars? Test het nu uit in de quiz van Kidsweek! Wie wordt het Dier van het Jaar? Zorg jij ervoor dat de dappere herdershond nummer 1 wordt en dat de neushoorns en de olifanten in de natuur van Afrika blijven leven?

Dus stop de stropers en stem op Killer! Stem nu op www.diervanhetjaar.nl … Stem op Killer!